Groepsaccommodatie voor wintersport gezocht

Groepsaccommodatie voor wintersport gezocht

Een groepsaccommodatie voor wintersport is normaal gemakkelijk te vinden. Maar niet meer in de tijd van het jaar dat ik deze blog schrijf. We leven op dit moment in januari 2015 en het liefst wil ik met een grote groep binnen nu en twee a drie maanden naar een van de wintersport landen die Europa rijk is (het maakt ons eigenlijk niet uit of dit nu Frankrijk, Oostenrijk of bijvoorbeeld Zwitserland is). Wie kan mij helpen aan een goede groepsaccommodatie voor wintersport? En wie geeft mij tips in de zoektocht naar zo’n verblijfplaats? Al het advies is natuurlijk welkom.

Groepsaccommodatie voor wintersport

Onze eisen zijn echt niet zo extreem, hoor. In feite komt het op het volgende neer: we willen een dak boven ons hoofd en natuurlijk een goed bed om in te slapen. Het liefst geen stapelbedden of massale zalen waar je met tientallen mensen ligt te ronken, maar kamers waar je met twee a vier personen in kunt slapen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we in de groepsaccommodatie voor wintersport met z’n allen kunnen eten. En waar mogelijk: in de avonduren ook nog een klein feestje kunnen bouwen. Nogmaals: het is ons om het even in welk land in Europa deze accommodatie staat.

Hoeveelheid

Wat misschien tegen ons werkt: we willen in totaal op vakantie met 22 personen. Hierdoor zijn we al snel op een groepsaccommodatie voor wintersport aangewezen die al snel wat wegheeft van een herberg. Op zich niets mis mee, maar een herberg is vaak weer een stuk te groot voor onze groep. In het ergste geval kunnen we ook nog allemaal hotelkamers boeken (het liefst naast elkaar, zodat je toch nog een beetje het gevoel van een groepsaccommodatie hebt), maar dit lijkt ons een stuk minder leuk. Ben jij degene die ons kan helpen? Laat dan alsjeblieft wat van je horen. Alvast bedankt.